Låt inte exempelvis träräcken förstöra utsikten från exempelvis din pool, balkong, altan, etc. UV-Glas kan installera ett säkert och attraktivt glasräcke både inomhus och utomhus som uppfyller dina behov och önskemål. Våra medarbetare består av erfarna glasmästare som är 100% dedikerade för att leva upp till dina förväntningar och kan hantera alla projekt inom glasräcken och även andra glasmästeriarbeten, oavsett omfattning.

När du väljer ett glasräcke från oss så garanterar vi att rätt typ av glas installeras för dina behov och att du kommer att ha ett glasräcke som är hållbart under många år. I det osannolika fallet att framtida skador inträffar så har du ändå valt rätt partner i oss på UV-Glas för att undvika en mer kostsam reparation. Vi arbetar nära med varje kund för att ge bästa möjliga uppmärksamhet på detaljer och vi säkerställer att våra kunder blir helt nöjda.

Fler och fler har uppmärksammat att vi är specialister inom glasräcken och har förstått att det kan spela en avgörande roll vilken glasmästare som man anlitar för uppdraget. Vi på UV-Glas är tillräckligt stora och vi har expertisen och resurserna för att välkomna fler kunder till oss. Om du har några speciella önskemål eller några frågor om glasräcken i Stockholm, tveka inte att kontakta oss på 08-590 880 60.

UV-Glas
Vatthagsvägen 5
194 52 Upplands Väsby
08-590 880 60
info@uvglas.se