Köksglas

Köksglas är något vi på UV-glas är experter på att göra. Vi har en lång erfarenhet inom glasbranschen och är trygga, säkra och professionella på det vi gör. Vi hjälper Dig göra Ditt hem snyggare, fräschare och mer stilrent. UV-glas utför inte bara installationer, renoveringar och utbyten av köksglas, utan vi kan även hjälpa dig med bordskivor och stänkskydd. Att välja köksglas som alternativ gör att Ditt kök inte bara kommer se snyggare ut, men är även ett lättare alternativ att göra rent tack vare den släta ytan som fläckar inte fastnar på. Det är ett hållbart alternativ som är mycket populärt i många moderna hem.

Ni har självklart möjligheten att få ert glasparti utför med UV-lim. UV-limning är ett alternativ som där man använder sig av en UV-lampa för att härda limmet. Detta förhindrar att limmet blir missfärgat och gult. Det ger även glaspartiet snygga fogar och ett exemplariskt alternativ för områden som är mycket exponerade mot solljus. Självklart funkar det även på utrymmen som aldrig ser solljus!

köksglas

Varför välja köksglas?

Att välja köksglas kommer göra ditt kök mera modernt och snyggare. Du kommer bli mer i bekväm i hemmet hjärta och det är mycket viktigt att Du känner dig bekväm, säker och trygg i en så viktig plats som köket. Tack vare köksglas blir Ditt kök ljusare och mycket mer tillgängligt för ljus, vilket gör att gäster och kunder kommer bli mer mottagliga och känna sig tryggare i en stilren yta. Så byt till köksglas så hjälper vi dig med inredningstips och frågor för vad som passar just ditt kök allra bäst.